Projekt Bavíme se pohybem ve školní družině

17.02.2020 15:48

Vážení rodiče,
stejně jako běžně školy využívají možností externích programů formou divadel, hudebních či environmentálních programů, rozhodli jsme se školní družinu zapojit do pohybového programu Bavíme se pohybem, který přináší našim dětem možnost zažít přirozenou radost z pohybu, cílí na rozvoj všeobecných pohybových dovedností, zamezení předčasné sportovní specializace a dává dětem možnost poznat pohyb jinak, než je běžné v naší škole. Ojedinělý koncept přichází se spojením pohybu a rytmizace, projdeme základy atletiky, gymnastiky, míčových her, her pro rozvoj síly, rychlosti a vytrvalosti.

Projekt proběhne v březnu vždy jednou týdně v rámci běžného programu ŠD po obědě. Den realizace programu bude vždy pondělí: 9., 16., 23. a 30. března 2020.

 

Program bude probíhat v tělocvičně ZŠ. Prosíme vás, aby v den realizace konání programu přišly děti oblečeny ve vhodném oblečení (tepláky,
legínky, tričko, mikina, popřípadě triko na převlečení) a samozřejmostí je také uzavřená obuv, nejlépe botasky nebo tenisky.


Více o celém programu najdete zde: www.facebook.com/jetopecka
                                    www.jetopecka.cz
                                    www.makejskatkou.cz
Odkaz na promo video: https://www.youtube.com/watch?v=1aLuM9Nl3ys

Projekt probíhající ve školní družině bude hrazen z dotace Šablony II.
 

Zpět